Уважаеми клиенти, Поради необичайното струпване на почивни дни е възможно поръчките приети в периода 29.04.2021г. до 10.05.2021г. да бъдат обработени и доставени с известно забавяне. Нашето обслужване по телефона също няма да е достъпно в този период. Оставаме на разположение във формата за контакт, имейл и вайбър. Благодарим за разбирането и желаем хубави празници! Поздрави, Kidsmarket.bg

100% ОРИГИНАЛНИ продукти

Безплатна доставка при поръчки над 100лв.*

Опция Преглед преди плащане

Бърза доставка: 1-3 работни дни

Замяна или връщане до 14 дни

Бебешка количка Chicco Trio Best Friend Light, 3 в 1, Beige

Комбинирана модулна количка Chicco Trio с кош за новородено, летен кош и кошница за кола. 

Тази количка е чудесен избор от първия ден на бебето и е подходяща за деца до 15 кг. 

Представлява модулна система от шаси с различни кошове, които се монтират лесно, според нуждите на бебето. 


Шаси

Основата на количката е с четири завиващи колела със спирачка, която се активира лесно с едно движение на крака. Изключително маневрена, лесна за управление с една ръка. 

Шасито се сгъва лесно, създадено с прост и интуитивен механизъм за улеснение на родителите. С летния кош се сгъва заедно с него. 

Основата е оборудвана с амортисьори, които ще осигурят комфорт на бебето при неравни терени. 

Голям и удобен кош за покупки и аксесоари е предвиден в долната част на шасито. 

Дръжката на количката е телескопична и се настройва в зависимост от ръста на бутащия, лесно и бързо. 


Кош за новородено

Кошът за новородено е уютно и безопасно място за бебето. Снабден е със стабилна основа с мек матрак и колани при ползване за пренасяне на бебето или в автомобила (порт бебе).

Кошът е с удобна дръжка за носене, голям сенник и покривало, които осигуряват максимална защита на новороденото. 

Отвътре е просторен, осигурява добра циркулация на въздуха и достатъчно място за бебето до 9кг или до около шестия месец. 

Свалянето на коша е максимално лесно. Основата е перфорирана за максимално добра циркулация на въздуха. 

Кошът може да се обръща в по посока и обратна на движението. Също така има възможност за регулиране на наклона на бебето, изключително подходяща функция при бебета с рефлукс. 

Тегло на коша: 4.9кг.

Размери на коша: 60х90х45см.


Летен кош

Кошът за след шестия месец на бебето е лек, удобен и функционален. Изработен е с внимание към детайлите, снабден с обезопасителни колани и седалка с три позиции. 

Кошът може да се позиционира по или обратна на движението

Големият сенник осигурява добра защита от слънце и вятър. 

Количката може да се сгъва със и без летния кош. 

Материята на коша е влагоотблъскваща, осигуряваща защита от дъжд при първите капки дъжд. 

Тегло на количката с летния кош: 10кг

Размери сгъната: 76х25х60см

Размери разгъната: 105х94х60см


Столче за автомобил

Комплектът включва и кошница за кола, лека и удобна за пренасяне. 

Кошницата е за бебета от 0-13кг. с комфортна седалка с три-точкова система на закопчаване. 

Дръжката се прибира зад столчето за да осигури лесен достъп до бебето при нужда. Кошницата е със сенник за защита от слънцето. Лесно се монтира в автомобила и посредством адаптери се закрепва на шасито на количката за кратки разходки или ежедневното пазаруване. 

Столчето се закрепва в автомобила посредством коланите на автомобила. 

Кошницата се монтира в автомобила с гръб към движението. Препоръчително е да се деактивира предната въздушна възглавница. 

Тегло на кошницата: 3,6кг.

Размери: 57х63х45см

 

Аксесоари:

Количката се доставя с дъждобран


За деца над 0 месеца


Доставка

1. Доставката на поръчан чрез сайта продукт се извършва от куриерската фирма Спиди АД. 

2. Срокът за доставка на наличните артикули е 1-3 работни дни и зависи от натовареността на търговеца и куриерските служби и населеното място на получателя. В редки случи срокът на доставка може да бъде удължен, за което клиентът ще бъде уведомен своервменно. 

3. Изпращането на продукта се осъществява в най- кратък срок, след потвърждение на наличност

4. Поръчки, направени в петък следобед и уикенда, както и в неработни дни се обработват и изпращат в първите два работни дни след почивните

5. В случай, че някой от артикулите не е наличен или е възможно забавяне на доставката по други причини, потребителят ще бъде информиран на предоставения от него телефон, вайбър или e-mail (възможно е имейлите да отиват в папка спам).

6. При твърде натоварени периоди, периоди с промоции, в понеделнични дни или дни след празници, е възможно забавяне в обработката на поръчките с един-два работни дни и удължаване на срока за доставка с два-три дни от обявените.

7. Цената за стоките и доставка се заплаща директно на куриера и не е включена в обявените цени в магазина. Цената за доставка се изчислява в кошницата в началото на подготовката на поръчката. 

8. Цената за доставка се определя в зависимост от килограмите и стойността на поръчката. Обявената цена за доставка e фиксирана и се добавя към цената на артикула. 

- Доставка на пратка до офис на куриер е 3.99лв.

- Доставката на пратка до личен/служебен адрес е 5.99лв.  

9. Всички стоки се изпращат с опция Преглед преди плащане. Всички обувки и дрехи се изпращат с опция Преглед и Тест преди плащане, с изключение на дрехите и аксесоарите, изработени по индивидуална поръчка. Някои продукти се доставят разглобени.

10. В случай на връщане на стоката, разходите и в двете посоки са за сметка на клиента. Потребителят заплаща сумата, дължима за доставка до избрания адрес или офис на куриер и стойността за връщане. Общата стойност (отиване и връщане на артикула) е приблизително удвоената стойност на доставка, обявена в поръчката.

11. Доставката е за сметка на търговеца и безплатна за клиента за поръчки над 100.00лв. Условието е валидно единствено при закупуване и заплащане на артикули, достигащи тази стойност. В случай на връщане на един или повече артикула при опция преглед и тест или в срокът за замяна и връщане, цената за доставка е дължима от клиента.

11.1 Безплатна доставка за клиента НЕ СЕ ПРИЛАГА при закупуване на МЕБЕЛИ, ДЪРВЕНИ ЛЕГЛА И СТОКИ С ТЕГЛО НАД 10КГ. 

12. При доставянето на пратката получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката. В случай, че потребителят не бъде намерен на посочения от него адрес два пъти, или не е потърсил пратката си в офиса на куриера в пет дневен срок от известяването за доставка, търговецът се освобождава от задължението си да достави поръчаната стока.

13. Търговецът не носи отговорност за забавяне на доставката по вина на куриерската фирма, трети лица или от форсмажорни обстоятелства, лоши климатични условия и др.

14. Търговецът си запазва правото да не изпраща поръчки, за които е подадена невярна/непълна/неточна информация и поръчки, които не са потвърдени по телефона при опит за свързване. 

Плащане

- KidsMarket.bg работи единствено с плащане чрез Наложен платеж с Пощенски паричен превод от лицензиран пощенски оператор.

- Законово основание за липса на задължение за издаване на касов бон: 

НАРЕДБА № Н-18 ОТ 13 ДЕКЕМВРИ 2006 Г. ЗА РЕГИСТРИРАНЕ И ОТЧИТАНЕ ЧРЕЗ ФИСКАЛНИ УСТРОЙСТВА НА ПРОДАЖБИТЕ В ТЪРГОВСКИТЕ ОБЕКТИ, ИЗИСКВАНИЯТА КЪМ СОФТУЕРИТЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО ИМ И ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ЛИЦАТА, КОИТО ИЗВЪРШВАТ ПРОДАЖБИ ЧРЕЗ ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН (ЗАГЛ. ИЗМ. - ДВ, БР. 80 ОТ 2018 Г.)

"Чл. 3. (1) (Доп. - ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г., изм. - ДВ, бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г., доп.- ДВ, бр. 102 от 2012 г., в сила от 21.12.2012 г., изм.- ДВ, бр. 40 от 2013 г., в сила от 30.04.2013 г.) Всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка от ФУ или касова бележка от ИАСУТД, освен когато плащането се извършва чрез внасяне на пари в наличност по платежна сметка, кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги."

- Сумите, дължими към доставчика се предават на куриера- лицензиран пощенски оператор, който предлага приемане на сумата в брой или плащане с дебитна/кредитна карта. Сумите към доставчика постъпват от куриера към банкова сметка на доставчика.

- KidsMarket.bg не предлага лично предаване на стоките и не предлага заплащане на стоките в брой директно към търговеца.

- Възможно е и предварително заплащане на артикулите по банкова сметка на търговеца чрез банков превод. Необходимо е след направата на поръчката да се свържете с нас по телефон или e-mail за получаване на нашите банкови данни

- Поръчки за дрехи и аксесоари по индивидуална поръчка се заплащат частично или изцяло по банкова сметка на Търговеца. При частично предплащане, останалата част от сумата се заплаща при получаване на поръчката. 

- KidsMarket.bg не гарантира изрична налиност на предлаганите артикули. Стараем се да поддържаме максимално акуална информация относно наличността на продуктите, но в някои случаи продукта или вариантите му като размер, цвят, номер, атрибут към продукт и др. могат да бъдат изчерпани в момента на подаване на поръчката. 

- В случай, че артикулът или негов вариант не е наличен, потребителят ще бъде информиран допълнително по телефон, вайбър или имейл чрез статус на поръчка (възможно е имейлите да отиват в папка смап). 

Бебешка количка Chicco Trio Best Friend Light, 3 в 1, Beige

  • Производител: Chicco
  • Код на продукта: 8914-04
  • Наличност: В наличност
  • 999.00лв.

Други от серията Trio Best Friend

Бебешка количка Chicco Trio Best Friend Light, 3 в 1, Stone
Бебешка количка Chicco Trio Best Friend Light, 3 в 1, Oxford
Бебешка количка Chicco Trio Best Friend Light, 3 в 1, Cactus
Бебешка количка Chicco Trio Best Friend Limited Edition, 3 в 1, Optical Jungle

Водещ производител

на световно ниво

Опция Преглед

Виж пратката при доставка

Бърза доставка

От 1 до 3 работни дни

Евтина доставка

Само 3,50лв. до офис на Спиди

Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчка над 100лв.*