100% ОРИГИНАЛНИ продукти

Безплатна доставка при поръчки над 100лв.*

Опция Преглед преди плащане

Бърза доставка: 1-3 работни дни

Замяна или връщане до 14 дни

Таблет за самообучение-образователен на български и английски език с 80 функции

Помогнете на вашето дете да се усъвършенства само в къщи.
Детски таблет – образователен на български и английски
Вземете изключително интересният и занимателен детски таблет за вашето дете и го зарадвайте на следващият празник.
Образователния таблет е предназначен за игри и учебна цел.
Освен да се забавлява с него, вашето дете ще започне да изучава числата, азбуката, да свързва различните картинки със съответните думи на български и английски.
Двуезичността на таблета спомага за научаването не само на българската азбука,но и на английската.
Напълно преведен на български и английски, таблета учи децата под формата на игри на числа, думи и букви и на английски.
Така вашето дете от ранна възраст може да започне своето чуждоезиково обучение.
Този продукт използва последната версия на тъч скрийн бутони и е специално произведен за развитието на интелектуалната способност на детето.
Изключва се автоматично до 3 минути, ако няма никаква активност.
Функции на занимателния и образователен таблет играчка:

 • български език
 • английски език
 • учене на букви
 • буквен тест
 • главни и малки букви

Таблетът създава линия от произволни букви в азбучен ред с една липсваща и детето трябва да познае думата.
Игра за въвеждане 1 - таблетът изобразява произволни букви, а детето трябва да натисне бутона с показаната буква.
Игра за въвеждане 2 - таблетът създава линия от произволни букви и детето трябва да натисне правилните букви.
Учене на думи: Изговаряне на думи буква по буква, попълване на липсващата буква в дума, познайте думата на екрана, подредете думата на екрана чрез стрелките

 • Таблетът показва една дума с една грешна буква детето чрез стрелките трябва да се придвижи до грешната буква след, което трябва да се натисне продължи за да изтрие грешната буква и да въведе правилната.
 • Показване и изговаряне на дума - показва и изговаря дума, след което детето трябва да напише цялата дума.
 • Учене на числа
 • Произнасяне на числото буква по буква
 • Броене
 • Подреждане на цифри
 • Таблетът дава две числа и детето трябва да познае кое е по-малко, по-голямо или равно
 • Събиране
 • Изваждане
 • Умножение
 • Деление
 • Уравнение
 • Таблетът дава уравнение, детето трябва да избере правилният знак за да е правилно уравнението.
 • Сбор и изваждане на 3 числа
 • Аритметична и геометрична прогресия
 • Пиано
 • Нотен тест
 • Музикална кутия
 • Произволно свирене
 • Игра по памет с цифри
 • Игра по памет с букви
 • Свързване на картинки
 • Игра с хващане на фигурки
 • Игра - " Изстребител"
 • Рисуване Игра " Змия"
 • Игра - "Лабиринт"
 • Детето трябва да натисне, използвайки стрелките появяващото се животно
 • Часовник

Същите функции ги има и на английски език.
За деца над 3+години
Размер на таблета: 32 см х 20 см х 3 см

0.4 Цвят
Черен Подходящ за

Доставка

1. Доставката на поръчан чрез сайта продукт се извършва от куриерската фирма Спиди АД. 

2. Срокът за доставка на наличните артикули е 1-3 работни дни и зависи от натовареността на търговеца и куриерските служби и населеното място на получателя. В редки случи срокът на доставка може да бъде удължен, за което клиентът ще бъде уведомен своервменно. 

3. Изпращането на продукта се осъществява в най- кратък срок, след потвърждение на наличност

4. Поръчки, направени в петък следобед и уикенда, както и в неработни дни се обработват и изпращат в първите два работни дни след почивните

5. В случай, че някой от артикулите не е наличен или е възможно забавяне на доставката по други причини, потребителят ще бъде информиран на предоставения от него телефон, вайбър или e-mail (възможно е имейлите да отиват в папка спам).

6. При твърде натоварени периоди, периоди с промоции, в понеделнични дни или дни след празници, е възможно забавяне в обработката на поръчките с един-два работни дни и удължаване на срока за доставка с два-три дни от обявените.

7. Цената за стоките и доставка се заплаща директно на куриера и не е включена в обявените цени в магазина. Цената за доставка се изчислява в кошницата в началото на подготовката на поръчката. 

8. Цената за доставка се определя в зависимост от килограмите и стойността на поръчката. Обявената цена за доставка e фиксирана и се добавя към цената на артикула. 

- Доставка на пратка до офис на куриер е 3.99лв.

- Доставката на пратка до личен/служебен адрес е 5.99лв.  

9. Всички стоки се изпращат с опция Преглед преди плащане. Всички обувки и дрехи се изпращат с опция Преглед и Тест преди плащане, с изключение на дрехите и аксесоарите, изработени по индивидуална поръчка. Някои продукти се доставят разглобени.

10. В случай на връщане на стоката, разходите и в двете посоки са за сметка на клиента. Потребителят заплаща сумата, дължима за доставка до избрания адрес или офис на куриер и стойността за връщане. Общата стойност (отиване и връщане на артикула) е приблизително удвоената стойност на доставка, обявена в поръчката.

11. Доставката е за сметка на търговеца и безплатна за клиента за поръчки над 100.00лв. Условието е валидно единствено при закупуване и заплащане на артикули, достигащи тази стойност. В случай на връщане на един или повече артикула при опция преглед и тест или в срокът за замяна и връщане, цената за доставка е дължима от клиента.

11.1 Безплатна доставка за клиента НЕ СЕ ПРИЛАГА при закупуване на МЕБЕЛИ, ДЪРВЕНИ ЛЕГЛА И СТОКИ С ТЕГЛО НАД 10КГ. 

12. При доставянето на пратката получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката. В случай, че потребителят не бъде намерен на посочения от него адрес два пъти, или не е потърсил пратката си в офиса на куриера в пет дневен срок от известяването за доставка, търговецът се освобождава от задължението си да достави поръчаната стока.

13. Търговецът не носи отговорност за забавяне на доставката по вина на куриерската фирма, трети лица или от форсмажорни обстоятелства, лоши климатични условия и др.

14. Търговецът си запазва правото да не изпраща поръчки, за които е подадена невярна/непълна/неточна информация и поръчки, които не са потвърдени по телефона при опит за свързване. 

Плащане

- KidsMarket.bg работи единствено с плащане чрез Наложен платеж с Пощенски паричен превод от лицензиран пощенски оператор.

- Законово основание за липса на задължение за издаване на касов бон: 

НАРЕДБА № Н-18 ОТ 13 ДЕКЕМВРИ 2006 Г. ЗА РЕГИСТРИРАНЕ И ОТЧИТАНЕ ЧРЕЗ ФИСКАЛНИ УСТРОЙСТВА НА ПРОДАЖБИТЕ В ТЪРГОВСКИТЕ ОБЕКТИ, ИЗИСКВАНИЯТА КЪМ СОФТУЕРИТЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО ИМ И ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ЛИЦАТА, КОИТО ИЗВЪРШВАТ ПРОДАЖБИ ЧРЕЗ ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН (ЗАГЛ. ИЗМ. - ДВ, БР. 80 ОТ 2018 Г.)

"Чл. 3. (1) (Доп. - ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г., изм. - ДВ, бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г., доп.- ДВ, бр. 102 от 2012 г., в сила от 21.12.2012 г., изм.- ДВ, бр. 40 от 2013 г., в сила от 30.04.2013 г.) Всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка от ФУ или касова бележка от ИАСУТД, освен когато плащането се извършва чрез внасяне на пари в наличност по платежна сметка, кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги."

- Сумите, дължими към доставчика се предават на куриера- лицензиран пощенски оператор, който предлага приемане на сумата в брой или плащане с дебитна/кредитна карта. Сумите към доставчика постъпват от куриера към банкова сметка на доставчика.

- KidsMarket.bg не предлага лично предаване на стоките и не предлага заплащане на стоките в брой директно към търговеца.

- Възможно е и предварително заплащане на артикулите по банкова сметка на търговеца чрез банков превод. Необходимо е след направата на поръчката да се свържете с нас по телефон или e-mail за получаване на нашите банкови данни

- Поръчки за дрехи и аксесоари по индивидуална поръчка се заплащат частично или изцяло по банкова сметка на Търговеца. При частично предплащане, останалата част от сумата се заплаща при получаване на поръчката. 

- KidsMarket.bg не гарантира изрична налиност на предлаганите артикули. Стараем се да поддържаме максимално акуална информация относно наличността на продуктите, но в някои случаи продукта или вариантите му като размер, цвят, номер, атрибут към продукт и др. могат да бъдат изчерпани в момента на подаване на поръчката. 

- В случай, че артикулът или негов вариант не е наличен, потребителят ще бъде информиран допълнително по телефон, вайбър или имейл чрез статус на поръчка (възможно е имейлите да отиват в папка смап). 

Таблет за самообучение-образователен на български и английски език с 80 функции

 • Производител: Други
 • Код на продукта: 46955-06
 • Наличност: В наличност
 • 32.99лв.

Опция Преглед

Виж пратката при доставка

Бърза доставка

От 1 до 3 работни дни

Евтина доставка

Само 3,50лв. до офис на Спиди

Безплатна доставка

Безплатна доставка при поръчка над 80лв.*