100% ОРИГИНАЛНИ продукти

Безплатна доставка при поръчки над 100лв.*

Опция Преглед преди плащане

Бърза доставка: 1-3 работни дни

Замяна или връщане до 14 дни

Бебешка количка Chicco Duo Love Up, 2 в 1, Earl Grey

Комбинирана модулна количка Chicco Duo с кош за новородено и кош за деца над 6 месеца. 

Тази количка е чудесен избор от първия ден на бебето и е подходяща за деца до 15 кг. 

Представлява модулна система от шаси с различни кошове, които се монтират лесно, според нуждите на бебето. 


Шаси

Основата на количката е с четири завиващи  на 360 градуса колела със спирачка, която се активира лесно с едно движение на крака. Изключително маневрена, лесна за управление с една ръка. 

Шасито се сгъва и разгъва изключително лесно, създадено с прост и интуитивен механизъм за улеснение на родителите, с възможност за обслужване с една ръка. С летния кош се сгъва заедно с него. 

Основата е оборудвана с амортисьори, които ще осигурят комфорт на бебето при неравни терени. 

Голям и удобен кош за покупки и аксесоари е предвиден в долната част на шасито. 

Дръжката на количката е двойна, и се настройва съобразно нуждите на родителя. Снабдена е с допълнителен свързващ елементи за тези, който предпочитат единичната дружка за бутане. Лесно се регулира на височина.  


Кош за новородено

Кошът за новородено е уютно и безопасно място за бебето. Снабден е със стабилна основа с мека основа и колани при ползване за пренасяне на бебето или в автомобила (порт бебе).

Кошът е с удобна дръжка за носене, голям сенник и покривало, които осигуряват максимална защита на новороденото. 

Отвътре е просторен, осигурява добра циркулация на въздуха и достатъчно място за бебето до 10кг или до около шестия месец. 

Свалянето на коша е максимално лесно. Основата е перфорирана за максимално добра циркулация на въздуха. Сенникът на коша също е с малък мрежест отвор за добра проветривост.

Кошът може да се обръща в по посока и обратна на движението. Също така има възможност за регулиране на наклона на бебето, изключително подходяща функция при бебета с рефлукс. 

Тегло на коша: 4.4кг.


Летен кош

Кошът за след шестия месец на бебето е лек, удобен и функционален. Изработен е с внимание към детайлите, снабден с обезопасителни колани и седалка с три позиции. 

Кошът може да се позиционира по или обратна на движението

Големият сенник осигурява добра защита от слънце и вятър. 

Количката може да се сгъва със и без летния кош. 

Материята на коша е влагоотблъскваща, осигуряваща защита от дъжд при първите капки дъжд. Платът е осигурен с UV защита.

Тегло на количката с летния кош: 10.5кг

Размери сгъната: 32х48х100см

Размери разгъната: 50х96х97см


Включени аксесоари:

Покривала за двата коша, чанта, дъждобран, елемент за свързване на дръжкитеДоставка

1. Доставката на поръчан чрез сайта продукт се извършва от куриерската фирма Спиди АД. 

2. Срокът за доставка на наличните артикули е 1-3 работни дни

3. Изпращането на продукта се осъществява в най- кратък срок, след потвърждение на наличност

4. Поръчки, направени в петък следобед и уикенда, както и в неработни дни се обработват и изпращат в първите два работни дни след почивните

5. В случай, че някой от артикулите не е наличен или е възможно забавяне на доставката по други причини, потребителят ще бъде информиран на предоставения от него телефон или e-mail.

6. При твърде натоварени периоди, периоди с промоции, в понеделнични дни или дни след празници, е възможно забавяне в обработката на поръчките с един работен ден и удължаване на срока за доставка с два-три дни от обявените.

7. Цената за доставка се заплаща директно на куриера и не е включена в обявените цени в магазина. Цената за доставка се изчислява в кошницата в началото на подготовката на поръчката. 

8. Цената за доставка се определя в зависимост от килограмите и стойността на поръчката. Обявената цена за доставка e фиксирана и се добавя към цената на артикула. 

- Доставка на пратка до офис на куриер е 3.99лв.

- Доставката на пратка до личен/служебен адрес е 5.99лв.  

9. Всички стоки се изпращат с опция Преглед преди плащане. Всички обувки и дрехи се изпращат с опция Преглед и Тест преди плащане, с изключение на дрехите и аксесоарите, изработени по индивидуална поръчка. 

10. В случай на връщане на стоката, разходите и в двете посоки са за сметка на клиента. Потребителят заплаща сумата, дължима за доставка до избрания адрес или офис на куриер и стойността за връщане. Общата стойност (отиване и връщане на артикула) е приблизително удвоената стойност на доставка, обявена в поръчката.

11. Доставката е за сметка на търговеца и безплатна за клиента за поръчки над 100.00лв. Условието е валидно единствено при закупуване и заплащане на артикули, достигащи тази стойност. В случай на връщане на един или повече артикула при опция преглед и тест или в срокът за замяна и връщане, цената за доставка е дължима от клиента.

11.1 Безплатна доставка за клиента НЕ СЕ ПРИЛАГА при закупуване на МЕБЕЛИ, ДЪРВЕНИ ЛЕГЛА И СТОКИ С ТЕГЛО НАД 10КГ. 

12. При доставянето на пратката получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката. В случай, че потребителят не бъде намерен на посочения от него адрес, или не е потърсил пратката си в офиса на куриера в пет дневен срок от известяването за доставка, търговецът се освобождава от задължението си да достави поръчаната стока.

13. Търговецът не носи отговорност за забавяне на доставката по вина на куриерската фирма, трети лица или от форсмажорни обстоятелства, лоши климатични условия и др.

14. Търговецът си запазва правото да не изпраща поръчки, за които е подадена невярна/непълна/неточна информация и поръчки, които не са потвърдени по телефона при опит за свързване. 

Плащане

- KidsMarket.bg работи единствено с плащане чрез Наложен платеж с Пощенски паричен превод от лицензиран пощенски оператор.

- Законово основание за липса на задължение за издаване на касов бон: 

НАРЕДБА № Н-18 ОТ 13 ДЕКЕМВРИ 2006 Г. ЗА РЕГИСТРИРАНЕ И ОТЧИТАНЕ ЧРЕЗ ФИСКАЛНИ УСТРОЙСТВА НА ПРОДАЖБИТЕ В ТЪРГОВСКИТЕ ОБЕКТИ, ИЗИСКВАНИЯТА КЪМ СОФТУЕРИТЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО ИМ И ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ЛИЦАТА, КОИТО ИЗВЪРШВАТ ПРОДАЖБИ ЧРЕЗ ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН (ЗАГЛ. ИЗМ. - ДВ, БР. 80 ОТ 2018 Г.)

"Чл. 3. (1) (Доп. - ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г., изм. - ДВ, бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г., доп.- ДВ, бр. 102 от 2012 г., в сила от 21.12.2012 г., изм.- ДВ, бр. 40 от 2013 г., в сила от 30.04.2013 г.) Всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка от ФУ или касова бележка от ИАСУТД, освен когато плащането се извършва чрез внасяне на пари в наличност по платежна сметка, кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги."

- Сумите, дължими към доставчика се предават на куриера- лицензиран пощенски оператор, който предлага приемане на сумата в брой или плащане с дебитна/кредитна карта. Сумите към доставчика постъпват от куриера към банкова сметка на доставчика.

- KidsMarket.bg не предлага лично предаване на стоките и не предлага заплащане на стоките в брой директно към търговеца.

- Възможно е и предварително заплащане на артикулите по банкова сметка на търговеца чрез банков превод. Необходимо е след направата на поръчката да се свържете с нас по телефон или e-mail за получаване на нашите банкови данни

- Поръчки за дрехи и аксесоари по индивидуална поръчка се заплащат частично или изцяло по банкова сметка на Търговеца. При частично предплащане, останалата част от сумата се заплаща при получаване на поръчката. 

- KidsMarket.bg не гарантира изрична налиност на предлаганите артикули. Стараем се да поддържаме максимално акуална информация относно наличността на продуктите, но в някои случаи продукта или вариантите му като размер, цвят, номер, атрибут към продукт и др. могат да бъдат изчерпани в момента на подаване на поръчката. 

- В случай, че артикулът или негов вариант не е наличен, потребителят ще бъде информиран допълнително по телефон или имейл. 

Бебешка количка Chicco Duo Love Up, 2 в 1, Earl Grey

  • Производител: Chicco
  • Код на продукта: 10680-04
  • Наличност: В наличност
  • 899.00лв.

Водещ производител

на световно ниво

Опция Преглед

Виж пратката при доставка

Бърза доставка

От 1 до 5 работни дни